Wie zijn wij?

Ons bedrijf is opgericht in 1991 aan de Graauwedijk 49 in Overschild. Dit is de hoofdvestiging alwaar u als klant ontvangen wordt. Hier bevindt zich de werkplaats waar het onderhoud, de reparatie en de restauratie van uw SAAB plaats vindt.

Harm en Corrie van der Laan zijn in 1991 het bedrijf begonnen, doordat Harm van zijn hobby zijn werk wilde maken. Na diverse uitbreidingen in de loop der jaren van het bedrijfspand, werd Graauwedijk 30 aangekocht. Hier was genoeg ruimte om de occasions neer te zetten en de beide loodsen brachten meer mogelijkheden met zich mee. Er kwam een tweede werkplaats bij, gevolgd door een showroom en een onderdelen magazijn.

In 2004 kwam zoon Erwin van der Laan ook in de zaak werken. Met Harm en Erwin loopt er inmiddels meer dan 50 jaar SAAB ervaring rond en is alle kennis en apparatuur aanwezig om uw SAAB weer veilig op de weg te krijgen en houden.

Sinds 2009 zijn wij tevens een gecertificeerd demontagebedrijf. Deze is gevestigd op Graauwedijk 30. Van vrijwel alle SAAB's hebben wij gebruikte onderdelen in voorraad.

Nieuwsgierig? U bent van harte welkom, de koffie staat klaar!

SAAB specialist Van der Laan B.V. Overschild